kom i kontakt med ditt kraftdjur..

 

En guidad meditation som hjälper dej att komma i kontakt med ditt kraftdjur. Under meditationen kommer du komma i kontakt med ditt kraftdjur. Jag ber dej fråga om det har ett budskap till dej. Om du inte får ett direkt meddelande till dej , så är det djurets betydelse i sig som är ditt budskap. Jag har skrivit ner några djur och deras betydelse nedanför.

Jag kan rekommendera dej boken: Djurens språk av Carina Solöga om tycker det här känns intressant. När du väl kommit i kontakt med dina kraft djur så kommer de troligtvis även komma till dej i dina drömmar och på många andra sätt.


En guidad meditation som hjälper dej att komma i kontakt med ditt kraftdjur. Under meditationen kommer du komma i kontakt med ditt kraftdjur. Jag ber dej fråga om det har ett budskap till dej. Om du inte får ett direkt meddelande till dej , så är det djurets betydelse i sig som är ditt budskap. Jag har skrivit ner några djur och deras betydelse nedanför. Jag kan rekommendera dej boken: Djurens språk av Carina Solöga om tycker det här känns intressant. När du väl kommit i kontakt med dina kraft djur så kommer de troligtvis även komma till dej i dina drömmar och på många andra sätt. Här är några förklaringar på några av de mest förekommande djuren: Hök: Står för skarpsynthet, överblick och budskap. Låt inte det första intrycket styra din bedömning. Örn: Står för frihet, mod och ett högre seende. Var inte rädd utan lyft och flyg vidare. Katt: Står för magi, oberoende, självständighet och överflöd. Räv: Står för smidighet, instinkter och observation. Var öppen för livet och du kommer bli fri. Varg: Står för starka egenskaper, vishet och nya tankar. Du är en vis lärare så möt din omgivning med den stolthet du förtjänar! Häst: Står för möten, resor och frihet. Vilka är dina utmaningar? Välj friheten och gör dig fri alla begränsningar och det som hämmar dig. ot att berätta om dig själv! Isbjörn: Står för vila, lugn, visioner, styrka och insikter. Ta de vilostunder Du behöver, det är vid vila som svaren börjar komma till dig. Delfin: Står för samförstånd, harmoni och accepterande. Öppna dina ögon och se dig omkring och låt inte ett ögonblick gå förlorade! Orm: Står för återhämtning och undanglidande. Lyssna till din visdom, den leder dig till rätt väg. Du vet vad du behöver och vad som är bäst för dig. Groda: Skapande och reproduktion. Grodan är ett djur som associeras med krafter och evigheten. Rådjur: Instinkter och stark intuition. Visar på snabbhet i nya beslut, impulsivitet och en stark inre kraft. De vackra bilderna har jag lånat från google, vet ej vem som är upphovsman till respektive bild.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Pil Pil räkor...

Vilken ärkeängel tillhör ditt stjärntecken?