Drömmer du om att bli din egen PT....Är förändring bra eller dåligt? Ja det beror nog på vem du frågar, jag gillar förändring, och framför allt då det gäller möjligheten att följa sina drömmar. 

Men det kan kan ibland vara svårt att våga tro på sin dröm, att till exempel gå från ett välbetald jobb, till att hoppa på sin dröm tror jag har hindrat många.  Tyvärr så styr ekonomin ganska mycket på hur vi gör våra val, men nu är det fina att det finns alternativ, det finns en mellanväg att testa från att göra det drastiska.

Att ha möjlighet att till exempel jobba halvtid med en fast och trygg inkomst och sedan kunna få hjälp med att fakturera sina kunder, utan att ha bildat eget bolag, är ett bra och tryggt sätt att förverkliga sina drömmar och att prova sina vingar.

Jag har fler vänner som redan börjat med detta, en fin vän som jag var med på en PT resa nyligen till södra Spanien, kör halvtid fast jobb, halvtid egen verksamhet som Personlig tränare, jag har en annan vän som är Yoga instruktör och börjar driva egna grupper på halvfart, och jag själv står i startgroparna för att utbilda mig ”personal mental trailer”, tanken är att vi sedan ska köra lite träningsresor tillsammans. 

Min PT-vän, Nina Corney, på en träningsresa i fantastiska Almuñécar, i södra Spanien.


Så, en fantastik dröm, som snart blir verklighet. Underbar för oss, och precis som ringarna på vattnet så vill vi sprida välmående, välbefinnande och livskvalité till andra, och nu finns medlen för att komma igång. 


inlägget är sponsrat

Kommentarer

Populära inlägg