Juni är här...


Genom att förstå vilka energier som påverkar oss, är det lättara ett förstå vad vi ska göra, och göra det i rätt tid. Här kommer min  tolkningar av en av mina influenser, Kari Samuels. 

Här är vad som påverkar oss under juni, oavsett när du är född, och vilket stjärntecken du har. Det gäller alltså oss alla. 




Juni kan ses som en förberedande månad  inför nästkommande ”Eclipse Season” (period av förmörkelser)  och Merkurius som går i retrograde. Eclipse Season  handlar kort och gott om att något tar slut, och något nytt tar för i våra liv.

  gör dig mentalt, själsligt och känslomässigt redo inför val som komma skall. De val du kommer göra under dessa månader är här för att stanna länge. 
Se det som en chans till en ny början, speciellt om det är något område du känner att du fastnat, stagnerat eller inte vill ha mer av. 

Desto mer medveten och välvillig du är inför förändringar, desto mer harmoniskt och välgående blir övergången till det nya. Om du strävar emot och inte vill förändra blir det desto  tuffare, förvänta dig mer kaos och konflikten, för det blir förändringar oavsett vad du vill.

2019 är ett år av förnyelse.  Vi ömsar skinn, förnyar oss, skriver om avtalen med oss själva likväl partner och arbete. 
Nu är det vår själ som visar oss vägen, vad vi egentligen är födda till, att hitta sin rätta livsväg.  Vist kan det vara skrämmande, men om du är medveten och uppmärksam så kommer det gå mycket lättare och istället för att bli rädd, se möjligheterna till att gå mot ditt bästa JAG!  Ytterligare en uppgradering, som vi redan har haft några av detta året. 

Merkurius påverkar oss starkt  denna månaden då den står i tvillingarnas tecken. Merkurius är den styrande planeten av Tvillingarna, så planeten är på hemmaplan kan man säga. 

Tvillingarna är ett väldigt sociala tecken som har fokus på tanke, kommunikation, så du kommer upptäcka att denna period kommer du expandera, utöka ditt sociala liv, prata och umgås mer. 

Nymånen, Måndag den 3 juni står i tvillingarna och påverkas oxå av Merkurius energi, så då är det perfekt att sätta upp medvetna val om hur du vill vara, hur vill du bli uppfattad och hur kommunicerar du med andra, vad vill du uppleva.
Tvillingarna är ett dualt tecken och visar på 2, dvs att du har val att göra.

I nummerologin är Juni nr 9. Nian i en Tarotlek är Eremiten. Betydelsen av eremiten är mycket mer än bara en enstöring som går sin egen väg. Han visar oss att vi ska lyssna inåt, känna efter vad vi egentligen är/vill vara, han är läraren som hjälper oss hitta vår  egen väg, att faktiskt lyssna på din egen röst. Han belyser vägen för oss och leder oss in på stigar vi inte visste fanns, ser nya dörrar och öppningar.  Att sluta följa med strömmen, ta ut din egen riktning, bli ditt egna unika JAG.  

Energin av 9 är slutet på en cykel, fullbordade, att vara sin egen, stå ut från en grupp hitta din unika röst och väg. Att vara din egen skapelse, ditt unika jag, men ändå vara en del av en grupp. Det handlar om att vara den man vill vara, inte den som andra förväntar sig att du är, nu är det en perfekt tid att fundera lite på det.

17 juni  har vi en enormt potentiell fullmåne som står i Skytten. Skytten styrs av Jupiter, och Jupiter ger oss expansion, överflöd, och lycka. Skytten är den stora visionären och är full av glädje , som ser långsiktiga mål, spänner bågen stort och högt. 

Vi har nu solen i tvillingarna, och månen i skytten, två stora krafter som kommer påverka os alla under juni. 

Det är även stark påverkan av  att ”Merkurius & Mars möts i North nood” vars påverkan blir att vi tvingas bryta gamla invanda mönster som inte längre fungerar, för att bli vårt bästa jag, och vem /vad man vill bli. 
Var medveten om vad du vill, hur du väljer, hur medveten du är om detta för en del av dessa förändringar kommer ske redan nästa månaden under ”Eclipse Season”  

1) Var medveten om vad och vem du vill vara! ta bort rutin vad alltid varit, vad är det du inte hittat, sett, var ärlig, känn efter på djupet, vad vill du uppleva Vad vill då förbättra när det gäller arbete, relationer, vänner, kropp, hälsa, boende etc.. Var sann och tydlig mot dig själv  i detta steget för att verkligen veta vad din själv längtar efter.

2) Steg två är ärlighet! Var total ärlig mot dig själv! Om du tittar dej omkring, på ditt, hem vänner, jobb etc och ställ dig frågan om det reflekterar vem du är? Vad är det du vill byta ut så att det stämmer mer med vem du är. 

3) Förverka det som du kommit fram till. Kanske att du inte spenderar så mycket med människor som du inte har något gemensamt med, hitta dina tvillingsjälar, personer som du stämmer bättre ihop med. Anmäl dig till något som utvecklar dig och ditt intresse, det du brinner för, öppna nya dörrar, för du kommer att se dem i ett nytt ljus snart. Små försiktiga förändringar om du tycker det känns otrygg. ta ut riktning långsiktigt. Ett steg i taget, det gör hela förändringen. Våga satsa och utveckla dig själv. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Pil Pil räkor...

kom i kontakt med ditt kraftdjur..

Vilken ärkeängel tillhör ditt stjärntecken?