13 augusti, och energierna just nu..

 

Vår energi påverkas definitivt av planeternas rörelser. Vi kan påverkas på många olika sätt, och den här påverkan förändras hela tiden.


13 augusti – Marsi kvadratur med Pluto
Den andra veckan i augusti kvadrerar Mars i Väduren med Pluto i Stenbocken Detta är super intensiva energier! Men det är bara början på ett djupare uppvaknande som pågår fram till början av januari 2021.



Ingen undkommer denna påverkan. Så vad är det då vi har att göra med?

Mars representerar vår personliga vilja, vår vitala energi och hur vi väljer att använda den. Pluto representerar den universella vilja och kravet att anpassa vår vilja med universell vilja. Väduren symboliserar vår individuella identitet. Stenbocken representerar både våra kollektiva institutioner och den mognad som krävs för att passa in i samhället på ett bidragande sätt.


Under lång tid har många varit medvetna om att vårt samhälle, vårt kulturella tankesätt och ekonomiska och politiska system baserat på kontroll, dominans och privilegium som skapar olyckliga och outhärdliga negativa effekter. 2020 verkar ha fört oss till en tidpunkt, där förekomsten av extrema och oacceptabla sociala och ekonomiska förhållanden inte kan ignoreras.

Fler och fler börjar inse det och vill få till en förändring, (som tur är har vi många som går i Greta Thunbergs spår nu) som sätter allt för att få till en förändring Det verkar som att uppbyggnaden av ilska, frustration och hopplöshet sammanfaller med en uppvaknande av medvetande och medkänsla.


Den ovanligt långa (över ett år) Mars-Pluto-kvadraturen utlöser förändringar som vi kanske hade hoppats på, men som aldrig skulle kunna vara möjliga. Pluto arbetar på ett djupare plan- psyket. Mars är rakt igenom rå energi som kommer att uttryckas sej på ett eller annat sätt. Denna kraftfulla duo verkar flytta både de inre och yttre grunderna i vår värld.


Förhållandet mellan en kvadrat kan fungera som en kollision, men det kan också skapa en allians mellan två energier som inte kan stoppas. När Mars självhävdelse och Plutos agenda för död / återfödelse fungerar tillsammans, har vi inte mycket val. Vi uppmanas att göra vår del i att se justera vårt egna psyke och umgänge. Om du känner dig uppfylld av den känslan, påverkas du av den universella kraften och energin som råder just nu och din själ att mer än villig att delta i något ostoppbart, kraftfullt och i slutändan väldigt givande.


texten är från en av mina förebilder Guru Rattan, som gjort dessa tolkningar av energierna just nu

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Pil Pil räkor...

kom i kontakt med ditt kraftdjur..

Vilken ärkeängel tillhör ditt stjärntecken?