Nu går vi in i Skorpionens tecken.

 

Skorpionen är ett intensivt vattentecken.  Känt för att gå till djupet med allt.  Är genomträngande, hemlighetsfullt, komplext, hämndlystet, listigt, provocerande. kan även vara väldigt  avundsjuka, arga, temperamentsfulla, sexuella, paranoida, tvångsmässiga, passionerade, djupa, instinktiva, uppfattande och misstänksamma natur. Den här energin  väcks nu till livs igen, och påverkar oss alla! Så vi snackar inte bara om att man ska vara född i tecknet. Utan vilken energi som råder, nu!





Varhelst Skorpionen finns i ditt födelse diagram,(titta gärna för att se i vilka områden /hus det kommer påverka dej)  för det kommer att vara kommer  i rampljuset nu, och avslöja men än du kanske är beredd på. Så kika efter vilka områden som gäller för dej. (Det finns flera gratissidor där du kan göra ditt eget birth chart, men du bör veta din födelse tid)


- Skorpionen strävar efter att uppleva intensiv intim relation som fördjupar den sociala relationen som finns i Vågen, inklusive till områden med djupgående frågor om förtroende.

-Skorpionen är djupt känslomässig och känslig och anpassad till skuggans "andra värld" (dvs det som är undertryckt eller dolt) med modet att konfrontera det som är mörkt och rädd.

- Skorpionen försöker penetrera, undersöka, lösa mysterier, avslöja sanningar och utforska psykiska djup.

-Skorpionen söker makt genom att hålla fast vid intima kontakter, inte släppa taget känslomässigt och genom att slå ut eller manipulera om han känner sig förrådd eller avvisad.

-Skorpionen är också förknippad med fenix -symboliken att resa sig ur askan och söker kraft genom att omvandla, regenerera och återuppstå.

-Scorpio representerar den djupt kraftfulla och kreativa källan som finns inom, inklusive kundalini -energin.

-Skorpionen representerar transformation där som Oxen det motsatta tecknet representerar jordningsenergi.


https://www.instagram.com/tarot_tolkning/ 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Pil Pil räkor...

kom i kontakt med ditt kraftdjur..

Vilken ärkeängel tillhör ditt stjärntecken?