Solförmörkelse i skorpionen..

I dag, den 25 oktober, där jag bor så är det kl 11,33 - 12,42 som man har möjligen att se den partiella förmörkelsen. Men den peakar  kl. 12,07. Och det borde vara samma i hela Europa. 




Den här  nymåne & solförmörkelse i Skorpionen en portal av energi som kommer att vara avslöjande och ger oss möjlighet till förändring. 

Under de kommande 2 veckorna så kommer det vara känslomässiga stormar, potentiell utveckling & förändring. 

Sol, måne och Venus står nu i skorpionens tecken, vilket gör att det finns inget svängrum för vardagligheter eller medelmått, nu bör du satsa att gå all in, eller förbli utan. Satsa allt och du blir en vinnare. 

Nu är även tiden tid att känna efter vad din själ råder dej, längtar efter. Allt annat kan du eliminera för just nu begränsar det din tillväxt. Med andra ord: -Vad drömmer/längtar/önskar du? NU är tiden för att följa dina drömmar, och satsa allt!

 
 
 
SKORPIONFÖRMÖRKELSE kan påverka ditt liv på följande sätt...
  • Relationer kan ta slut / eller börja.
  • Förvandling/utveckling på alla plan.
  • Problem med förtroende.
  • Teman om förlust, svek och övergivande.
  • Ödesdigra möten med andra själar som du har känt under andra livstider.
  • Starka otvedtydliga  "start ups", kopplade till ditt kreativa livssyfte.
  • Avslöjanden och sanningar kommer upp till ytan.
  • Plötslig finansiering för ett företag du har försökt få igång
  • Att nå din själs (upplevda) potential och lite till! 
  • Karmiska kick-backs åt båda hållen, på gott och ont, beroende på vad som har fått energi. dvs det du ger, kommer tillbaka till dej som en boomerang. 

Förmörkelser kommer i par under två veckor  tid. Denna energiportal öppnas med solförmörkelsen i Skorpionen tisdagen i oktober. 25, som representerar en öppen dörr till en annan värld där absolut allt är möjligt; Det är där fantastisk magi händer eller där en ödesdiger vändning avslöjar någons oväntade öde. Låter det skrämmande? Kanske. MEN, det kan också vara riktigt magnifikt. 
Två veckor efter, den 8 november , stänger en total  månförmörkelse i Oxen förmörkelse portalen. Kan bli en riktigt tuff skumpig landning, då mycket känns ostabilt både finansiellt, känslomässigt etc. Nästan som att försöka landa ett litet plan i en gigantisk storm. Men efter det kommer lugnet. Och stabiliteten. 


Vi snackar genombrott! Komma vidare i livet, utveckling. En härlig ny början ligger inte allas långt borta- om du vill och satsar allt!
 

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Pil Pil räkor...

kom i kontakt med ditt kraftdjur..

Vilken ärkeängel tillhör ditt stjärntecken?