Några dagar kvar, Merkurius retrograd i Oxen.

Måndag den 15 maj avtar Merkurius retrograd, och med det så slutar den tuffa påverkan. Denna gången är Merkurius stagnerad i Oxens tecken, och det har varit riktigt kännbart för många. 

Merkurius, "the trickster"


Som sagt det är inte varje retrograd som påverkar oss så starkt att vi ens märker av det. Men nu, i Oxens tecken så är det nog ingen överdrift att påstå att väldigt många känt av det. Oxen står ju för pengar, värde, arbete m.m. Jag själv inte minst, jag fick in en del oväntade pengar, men blev även lurad på en del via internetköp.


Det kan vara galet höga räkningar, borttappade räkningar och obetalda böter, hitta debiteringar på ditt kontoutdrag som du aldrig har godkänt, spendera timmar på att argumentera för att återbetala pengar, pengar som bara försvinner, pengar som också returneras, för överbetalningar och återbetalningar, överutgifter ändå när han försöker att inte göra det, förlorade föremål, återfunna filer. Jag har flera av mina kunder som berättat om att helt plötsligt har de fått granskningar på sig av bank/kronofogden. Bostadsbidrag o liknande som måste betalas tillbaka etc.

Och som vanligt när Merkurius är i retrograd  resplaner som går i stöpet, förseningar, omvägar, datorer som kraschar, e-postmeddelanden som har blivit galna, borttappade telefoner, lösenord och nummer, meddelanden i telefonsamtal och förfrågningar från bortkopplade vänner och familj.

Men nu är det bara 3 dagar kvar, denna vändan - så det är fortfarande tid att städa och försöka få ordning på oredan som cirkulerar runt oss! Även om man får räkna med att energin hänger kvar några dagar till innan den helt avtagit. Om du står i startblocken för att signera viktiga kontrakt, avtal, vänta! I alla fall en vecka till innan du signar något, bara för att vara på den säkra sidan. Likaså, vänta med inköp av tekniska prylar, datorer, bilar m.m. Helst till måndag den 22 maj. 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Pil Pil räkor...

kom i kontakt med ditt kraftdjur..

Vilken ärkeängel tillhör ditt stjärntecken?