Äntligen, energiskifte!

Vi kan förvänta oss ett stort energiskifte nu. Pluto har redan gått i retrograde den 25 april, och kommer stanna där till till den 4 oktober, vilket betyder att vårt undermedvetna kommer att pocka på vår uppmärksamhet en del. Sånt som vi har sopat under mattan är det dax att städa bort nu, på riktigt.  Men det gör att vi även kommer att stå i kontakt med vår själ, så nu är det viktigt att lyssna inåt och verkligen försöka lyssna på vad själen vill.

När detta händer så är vi mitt i pandemin, vilket gör att vi kanske är isolerade och har social distans, ser man det från den soliga sidan så är det en chans att verkligen stanna upp, tagga ner och känna efter. Vi är tvingade att hantera sådant vi helt velat gömma och glömma. 

Känn in din själ, lyssna på ditt hjärta, och bli medveten om att du har val att göra,
att medvetet ändra din väg. Du kommer få all hjälp du behöver.


Vi har två val i tider som dessa, du kan välja att dyka ner i ditt livs resa för att komma till klarhet med hur du vill hantera och leva ditt liv. Att ta bort sådant som hållit dig tillbaka från att leva ditt liv på ett sätt som du egentligen vill göra, drömmar som försvinna till förmån för annat som kommit i vår väg.  Att se på saker och ting vad som verkligen är viktigt / oviktigt, värdera om helt enkelt. Det här kräver mod, att omvärdera. Eller så väljer man att inte vilja se eller göra något åt. Alkoholkonsumtionen har ökat markant världen över, så för vissa blir det en flykt i förnekandet. Även chokladkonsumtion har ökat gigantisk. Vi söker helt enkelt tröst. Men man kan faktisk både lyssna på sin själv, tänka över hur man vill leva sitt liv och ta ett glas vin, och knapra i sig lite choklad. Det är de som inte vill förändras, se chans som kommer få det riktigt svårt framöver, för det här stoppar inte här. Det här är bara början ev en förändring. 

Under de kommande veckorna kommer du dock få det mod som du behöver för att våga se ny vägar och möjligheter som ditt hjärta och själ viskar om. 

Även södra och norra noderna kommer att göra en stor förändring nästa vecka. Den södra noden som representerar det förflutna har passerat genom Stenbocken och den nordliga noden som representerar framtiden har varit i kräftan under de senaste 18 månaderna. Den energin  påverkar  och reflekterar  dina livsval, vilket i slutändan hjälper dig att ta de besluts du behöver gällande framtiden.

På måndag 4 maj kommer noderna att gå in i Skytten och Tvillingarna, vilket ger oss en högre energi och massor av inspiration för att se nya möjligheter. Det kommer att vara som att vända på steken helt och hållet. Att få oss att istället för att vara rädda, oroliga, eller kanske till och med apatiska inför framtiden, få oss  att omfamna morgondagen utan att blinka, och befriade från det förflutna. Vilka förändringar vill du ha i ditt liv? Var klar över det, ta dej en funderare nu så att du kan passera till nästa kapitel i ditt liv utan att titta tillbaka.

I maj månad kommer vi få en stor dos att helt nya härliga energier som hjälper oss, och  uppmuntrar oss att lyssna till hjärta och själ, att hitta lösningarna l till att skapa ett mer balanserat och autentiskt liv. Var närvarande och mottaglig för tecknen universum skickar dig, och förändringen din själ längtat efter för att främja din utveckling, så kommer din personliga utveckling att bli glasklar. 

All denna hjälp har du under maj månad, använd den, den ger dej medvind mot ditt mål.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Pil Pil räkor...

kom i kontakt med ditt kraftdjur..

Vilken ärkeängel tillhör ditt stjärntecken?