Din själs viskningar..

Vi har alla en själ, men har du tränat dej på att lyssna på vad din själ har att säga dej? Ja en del av er har säkert det, och gör det. Men om du inte gjort det finns det ett enkelt sätt att faktiskt börja träna upp sig på att höras sin själs röst.

Vi kan helt enkelt kanalisera genom att skriva ner vad vi får till oss. Du behöver papper och penna. 


Sätt dej ner, gärna någonstans där det är lugnt och skönt, ha inte med dej mobil eller så att andra personer kan komma in och störa dej. Det tar knappt 5 minuter att göra den här träningen.

Ta några djupa andetag , och ställ dej själv fråga; Vad vill min själ säga mej i dag? Det spelar ingen roll om du säger det högt eller tänker det.
Sätt pennan mot pappret och bara slappna av, känn frågan, vad som än kommer upp bara skriv, men titta inte eller analysera det du skrivet , utan sitt så ett par tre minuter. Känn efter, lyssna inåt. 
I börja kommer det bara lösryckta ord utan sammanhang, men för väldigt många kommer det sånt som har med kärlek att göra, jag fick ord som kärlek, vila i kärlek, kom och se, var inte rädd, etc.  Och när jag efteråt läste mina ord kom en så varm härlig känsla över mej. När man gör den här övningen stiger du in den spirituella och kärleksfulla energin. Så det är väldigt att vanligt att i början blir man överväldigad av en värme och kärlek. 


Fortsätt så här, ta 5 minuter varje dag. Efter tag när du tränat in dej på att höra så kommer du få hela meningar, budskap, vägledning.  Sedan kan du också ändra dina frågor till sånt du vill ha svar och hjälp med.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Pil Pil räkor...

kom i kontakt med ditt kraftdjur..

Vilken ärkeängel tillhör ditt stjärntecken?