Årets första nymåne , i stenbockens tecken.

Årets första nymåne är här. Den står 23 grader i Stenbocken, kl 06,02.

Då kanske du undrar om det har någon betydelse? Eller är det bara vilken nymåne som helt. Faktum är att det har betydelse då det påverkar oss på olika sätt. Faktum är att det är den mest potenta månskära detta året.

Jag har tidigare skrivit om att man ska niga för nymånens skära. Men denna första och starka nymåne vill jag uppman er att ställer er i TADASANA, bergspositionen istället.

TADASANA, bergspositionen

TADASANA -Stärker lår, knän och anklar. Stärker kroppen och ökar flexibiliteten. Positionen förbättrar din hållning och balans. Den är bra för din ryggrad och din smidighet. Positionen förbättrar även din blodcirkulation.

Ett perfekt sätt att välkomna din egen hälsa i nymånens energi då den står i den starka och smidiga Stenbockens tecken, det enda djur som faktiskt kan klättra i berg!

Om du har ett astrologist födelsediagram, ta då och titta efter var har du din 23 ° Stenbock i ditt diagram? För mej ligger den punkten i det sjätte huset, vilket är hälsans hus. Och faktum är att jag är nästan aldrig sjuk.

Om du inte har ett födelsediagram kan du lätt skaffa dej ett gratis online. Det finns massor av bra sidor. Så kan du leta efter Stenbocken 23 grader och se vart den punkten ligger för dej.

Vi har alla gått igen så mycket under det senaste året, så nu stärker vi oss från tidigare erfarenheter, för att börja om.

Nymånens välsignelser till oss alla.

 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Pil Pil räkor...

kom i kontakt med ditt kraftdjur..

Vilken ärkeängel tillhör ditt stjärntecken?