Göra om, göra rätt, är det möjligt?

 

Med facit i hand när du blickar tillbaka i tiden, är det någonting du kunde ha gjort annorlunda?

På ett sätt har nu nu nästan möjlighet till det. För när eldiga Mars står i Oxen och bildar en förbindelse till Uranus på onsdagen den 20 januari så uppstår en energiladdning framåt när det gäller de önskningarna du har nu. Så man kan säga att nu har du en chans att ändra din framtid!

Uranus vill inte ha ha några som helst begränsningar eller något invant tänkande, inga gamla hjulspår för honom. han vill gör det annorlunda. Han vill helt driva utveckling, plöja nya vägar, skapa nya möjligheter. Det gör det möjligt för dej att faktisk göra de förändringar du önskar. Det påverkar och faktiskt ändrar hela din energi som du nu utstrålar. Så vad är det som du vill sprida?

Du kan uppleva eller bevittna oväntade händelser tidigt under de kommande 7 dagarna. För när Mars och Uranus förenas kan det skicka chockvågor till världen. Och medan Saturnus och Jupiter befinner sig i Vattumannens tecken, kommer elektriska spänningarna som ökar hastigheten på förändringar både i dej själv och för andra runtomkring dej. Du kommer även att börja smälta och absorbera allt som har stormat genom dej och ditt liv. Som du sen kan dra nytta av det lite i efterhand.

Kärleksfulla Venus står i Stenbocken samtidigt som Neptunus befinner sej i Fiskarna i helgen, vilket ger oss härligare och lugnare energier. De sprider löften om en bättre fridfullare värld, som vi alla delar. Det kan också ge dig ett högre perspektiv och låta dig uppleva en större känsla av balans.

Under tiden, fortsätt att ta lugna, djupa andetag hela vägen genom kommande veckas denna berg och dalbana. Sen så ser du sen solen som välkomnar dej runt hörnet.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Pil Pil räkor...

kom i kontakt med ditt kraftdjur..

Vilken ärkeängel tillhör ditt stjärntecken?