NOURISHED RETREAT, Bursvik,Gotland • Juni 17-21, 2023

Är du sugen på att ta hand om dej själv och ge dej en fantastiskt upplevelse? Vistas i en magisk miljö, starta upp dina energier, vårda kropp & själ? Då rekommenderar jag å det varmaste min fina vän, och samarbetspartner Sanna. 

Sanna




Välkommen till 5 dagars stöd för att ge näring till dig själv och fördjupa dig i naturen. Avsikten med denna retreat är att du ska utforska vem du är när du inte bär andra, att utforska hur näring ser ut och känns för dig och öppna upp för att ta emot mer glädje, kärlek, flöde, energi, mjukhet eller vad näring betyder för att du. Det finns något heligt i dedikationen att ge näring åt oss själva, att ta väl hand om vår kropp, vårda vår själ genom att tillåta oss själva att känna, att vara sårbara och att ta emot, att ge näring till vår varelse med nya upplevelser.




Den utomjordiska ön Gotland kommer att stötta oss på denna Nourished Retreat. Vi kommer att vakna med soluppgången, njuta av promenader i naturen, arbeta med stöd av havet och marken på denna ö. Det kommer att finnas utrymme för att koppla av, reflektera och föra samtal och skratt med andra. Jag kommer att dela med mig av guidade anpassningar, vi kommer att få energin att flöda med Breathwork, låta alkemiskålarna i kristall föra oss till vårt undermedvetna och trumman att återansluta oss ännu starkare till jorden. Vi kommer att njuta av Yin-yoga-sessioner för att integrera och hålla flödet i kroppen. 


Anna


Vi avslutar reträtten med en sommarsolståndsceremoni. Holistisk kock och kökshealer Anna Synnesvedt @betula.vita kommer att använda sin speciella gåva för att skapa maten och dryckerna, delvis med hjälp av förnödenheter från närområdet. The Nourished Retreat erbjuder en miljö där du kan känna dig trygg och där alla dina sinnen tas tillvara.





Som en förberedelse för Retreatet bjuder Anna och Sanna in till en 30 min 1:1 session online. Anna kommer att ge dig en introduktion till Ayurveda, och Sanna kommer att guida dig genom ditt Natal-astrodiagram, båda sessionerna är avsedda att aktivera din energi och självreflektioner kring temat Näring före retreaten.




Läs mer och boka din plats via länk. Om du har några frågor, tveka inte att skicka dem i ett DM eller i ett mail till sanna@sannalign.com.



Texter och bilder är Sannas. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Pil Pil räkor...

kom i kontakt med ditt kraftdjur..

Vilken ärkeängel tillhör ditt stjärntecken?