Infraröd terapi...

Vet du vad infrarött ljus är? Ja det kan vara nog så knepigt att hålla ordning på all olika ”strålning” som finns men infrarött ljus ger oss värme, vilket är essentiellt  för att vi människor, djur och natur ska överleva. 

I dag finns olika instrument, typ värmelampor där man lyckats återskapa detta ljuset, och det används med framgång till exempel till barn som fötts för tidigt och inte fixar att hålla sin kropps temperatur. 
För det är det det gör, värmer upp kroppen inifrån, vilket ger en avslappnande behaglig känsla.
Och därför är det i dag en framgångsrik behandlings teknik då ljuset höjer energin, förbättrar cirkulationen i kroppen, samt syresätter blodet vilket leder till att våra kroppars självläkande process startas. Det har även en direkt påverkan på våra muskler och leder, så för personer med ledvärk och ont i kroppen är det helt klart rekommenderat att prova och se om man kan få hjälp av detta välgörande ljus som behandlingsmetod. 


Infraröd terapi har även positiv inverkan på viktkontroll, smärta och vitaliserar huden. 

Långvågigt infrarött ljus, som är det man använder för behandlingar har många positiva hälsoeffekter och är 100% säkert, och används bland annat för för behandlingar av smärtlindring, hudbesvär, mjukdelsskador, bindväv, cirkulationsbesvär, utmattning, anti-age, viktkontroll, detox, stressreducering, och framför allt för stela leder och muskler. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Pil Pil räkor...

kom i kontakt med ditt kraftdjur..

Vilken ärkeängel tillhör ditt stjärntecken?