Gnisslar du tänder?


Sover du rastlös? Gnisslar du tänder, och biter ihop käkarna? Ja då sitter du i samma båt som många andra, detta är helt enkelt en påverkan av höga energier. 


För just nu har vi årets peak gällande universella energier. Men vår super fullmåne, i morgon den 21 mars, vårdagjämningen i dag, 20 mars och konstellations av planeter som kallas ”den kosmiska draken”* (Cosmisc kite) som påverkar våra chakran från halsen och upp. 


Om du har känt av detta så se till att bli medveten om det. Och när du känner av det ta några långsamma, djupa andetag långt ner i magen, andas ut direkt och byt fokus genom att slappna av  i munnen, släpp hakan, slappna av i tungan, och ansiktet. Upprepa detta så fort du känner dig spänd. 


Det är även många som har skenade tankar, okontrollerade, upprepade oroliga tankar. Stel nacke och spänningar i huvudet och kronchakra.  Allt detta för att under de två sista veckorna har vi fått en ökad insikt, ökad medvetenhet  eftersom våra övre chakran har slagits på. Det här är en tid för spontant andligt uppvaknande och universella insikter.

*Cosmic kite; En drake uppträder i ett astrologiskt diagram beroende på planeters placering


bilder:google

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Pil Pil räkor...

kom i kontakt med ditt kraftdjur..

Vilken ärkeängel tillhör ditt stjärntecken?