hitta balansen igen...




Just nu är det mycket som energirörelse på gång i universum, planeter förflyttas, rör på sig och allt detta påverkar oss enormt. Och kommer göra så i ca 2 veckor.
Väldigt många känner av en stark huvudvärk, jag har det nästan varje dag. 
Detta anses vara just på grund av energiskiftet som påverkar oss. Det kan även påverka vår aptit, många kan känna sig väldigt hungriga nu. 
Det påverkar även lymfsystemet i halsen, där många även känner av en irritation, svullnad. 

Vad man ska göra nu är att detoxa sig själv och sin omgivning. Städa upp och vädra hemma så du inte får stillastående energier. Men du ska ha fokus på dig själv och din hälsa nu. Kör  torrborstning varje dag innan dusch, är toppenbra! 
Om du kan hålla en bra diet, ”clean eating”, dvs så mycket obesprutad mat som möjligt, och minimera kött ett tag. Undvik alla typ av kött som är antibiotika behandlad. Välj närproducerad, ren och nyttig mat. Är du en av de som är superhungrig nu, strunta i snabbmat, chips och transfetter, välja vällagat, frukt och grönt i stället. Drick mycket vatten, teer och nyttiga, renande juicer.

Ett sätt att jorda och balansera sig från dessa energier är att vila sig några gånger per dag, gärna så ofta du kan i yoga positionen ”Barnet” (child pose). 

Börja med att lägga händerna på ditt hjärta, blunda, och ta några djupa andetag ner i magen. Sedan lägger du dig ner i position ”Barnet”, då kan välja att sträcka händerna framför dig, eller lägga dem bakåt mot sidorna. har du svårt att komma ner i position kan du rulla ihop ett täcke och lägga under. Se till att ha pannan /tredje ögot mot golvet, och andas lugnt och vila.
bilder:google

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Pil Pil räkor...

kom i kontakt med ditt kraftdjur..

Vilken ärkeängel tillhör ditt stjärntecken?