Fullmåne 14 september...

Fullmånen bringar alltid mer ljus, inte bara på natten utan även in i ditt liv, kan det vara så att du fått en del sanningar serverade nyligen (+ - några dagar runt fullmånen). Ditt medvetande blir med andra ord mer upplyst skulle man kunna säga.




Det som vi la grunden till vid nymånen 6 mars, har nu kommit till sitt fullbordande vid vår fullmåne 14 september. En 6 månaders cykel/period där det hänt massor. Ta en kik i backspegeln och se själv vad som hänt, vad du varit med om, kanske till och med blivit tvingad till att uppleva, för vi har haft galet stark energipåverkan under den här perioden.

Då, 6 mars, som nu 14 september stod månen i fiskarnas tecken, där drömmar, fantasier, känslor är styrande, och inte minst att din spirituella förmåga vakant till liv. Det är en tid som vår intuition vaknar upp mycket starkt under sådana perioder.

Mycket handlar om att vi ska våga följa våra drömmar, förstå att vi är här av en anledning, och våga lita på att det vi känner är rätt, att väga lita på det vi känner, även om rädslan för det obekanta, det otrygga gärna håller oss tillbaka.

Det är som sagt enklare att hålla sig fast vid det säkra, men oavsett hur obekvämt, svårt och otryggt det kan kännas så uppmanas du nu att ge dej själv en ny chans.
Så i upplysningens tid, våga titta in i dej själv, släpp rädslan och låt din längtan och dina drömmar vara din guid.

Din intuition kommer alltid att leda dig på en väg mot glädje.

Och som alltid när vi har fullmåne, så ska vi kasta/rensa bort allt som inte fungerar för oss längre, för att öppna upp, och ge plats för det vi drömmer om och längtar efter.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Pil Pil räkor...

kom i kontakt med ditt kraftdjur..

Vilken ärkeängel tillhör ditt stjärntecken?