Helhetstänk...


Som jag ser det det så måste vi alltid tänka utifrån och in, och inifrån och ut. Vad som påverkas och förändras runtomkring oss påverkar oss oxå inuti. 


Att miljön är viktigt för vårt välbefinnande är väl ingen nyhet för någon, men så har det inte alltid varit. Och så är det verkligen inte överallt. Att se saker ur ett miljöperspektiv är oftast kortsiktigt dyrare än att bara köra på. 


Och det är väl ingen som missas underbara Greta och hennes snusförnuftiga klarheter, sanningar som egentligen är så självklara, men vi liksom tappat bort på vägen. 



Men det är inte bara Greta som kämpar för att att saker och ting ska gå rätt till. Vid stora förändringar och byggprojekt är det viktigt att ha speciallist kompetens, som tex miljökonsult Stockholm, som ser till att det blir som det ska, och att det är långsiktigt hållbart. Så att se helheten börjar fler och fler göra, och oxå ha bra kompetens för att saker och ting ska göras rätt, rätt för vår hälsa, och jordens välbefinnande. Så fram för fler miljökonsulter. 



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Pil Pil räkor...

kom i kontakt med ditt kraftdjur..

Vilken ärkeängel tillhör ditt stjärntecken?