Heligheter kommer fram.

 



Uranus, vår överraskningsplanet, ställer sig vid sida med fullmånen! Vilket öppnar upp för ny klarheter. Vilket betyder att oväntade avslöjanden på ingång!

Nu närmar vi oss Fullmånen som står Oxens tecken på lördag 31 oktober. Vars energi förstärks av att det är alla helgons dag / Halloween. En tid då öppningarna mellan den andliga sidan och oss är öppna. Fullmånen står även i konjunktion (= på exakt samma punkt) med Uranus, planeten som kommer med överraskningar(avslöjanden) av alla de slag.




Som om inte saker och ting var tillräckligt oroande redan så kan du förvänta dej nya överraskningar och avslöjanden. Både vad gäller politik, pandemi och andra hemligheter desto närmar vi kommer lördag 31 oktober.

Kanske känns det som att inget längre kan överraska dej, men Uranus har rykte om att ställa allt upp och ner. Och visar oss nya perspektiv vi inte sett tidigare. Han kallas inte överraskningarnas planet för intet.

Med Merkurius retrograd genom Skorpionen, samt en fullmåne och Uranus kan du förvänta dej motsättningar. Vi pratar hemligheter som försökts att döljas i det fördolda. Plötsliga exponering som avslöjar en viktig detalj eller ny synvinkel. Viktiga sådana så att du kan göra avgörande val för din själs utveckling.

Merkurius backade in i Vågen i tisdags den 27 oktober, samtidigt med Venus. I vågen är Venus på hemmaplan och trivs allra bäst. Hon öppnar dörren för mer kärlek och mindre krångel, och hon ökar din förmåga att få det stöd du behöver från andra.

Viktiga frågeställningar att ställa just nu är: Hur mycket tid har du att investera i något som inte ger dig tillräckligt mycket tillbaka? Vem kan du lita på med hela ditt hjärta? Vem är värld att riskera livet för?

När Venus står i Vågen väcks även rättvisan upp och får ny kraft. Så vår kamp för rättvisa och jämlikhet ökar nu. Detta är något vi kommer att se mer av de närmaste tre veckorna.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Pil Pil räkor...

kom i kontakt med ditt kraftdjur..

Vilken ärkeängel tillhör ditt stjärntecken?