Välkommen November!

 


Årets elfte månad, November är här. Många tycker säkert att det är skönt eftersom 2020 är ett transformationsår, för oss alla. Vilket har gjort oss utmattade, trötta och stressade över framtiden.

Den här månadsrapporten vill jag bifoga Lee Harris energitolkning. Oftast brukar jag ge er en astro-tolkning, men Lee är klockren för November så ni har hela hans rapport här. Men som sagt, November är här, äntligen!









Kort kan man säga att november är en månad för healing, både emotionellt och fysiskt. November är även en månad då du du kommer märka att många människor, kanske även du själv är otroligt svart eller vit i dina åsikter. Det är som att gråskalan försvunnit för många. Det här beror på rädsla för framtiden, det okända m.m.

Lee tolkar även att vi har ett par chockvågor (det tar aldrig slut, pust) från mitten på månaden. Så bara ta det lugnt, försök hålla balansen, sitt stilla i båten och vänta tills det går över. Räkna till tio, eller ta en paus innan du svarar upp.

Våra reaktioner på det som pågår kommer ha väsentlig betydelse under november, så försök att vara medveten om hur du reagerar. Och se på hur du agerar under en tid som detta året varit, att vi stängts ner, fått minskad rörlighet och begränsningar i våra liv. Hör du till dem som kan ligga lågt och flyta med, eller försöker du strukturera upp den nya verkligheten och skapa nya levnadsmönster?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Pil Pil räkor...

kom i kontakt med ditt kraftdjur..

Vilken ärkeängel tillhör ditt stjärntecken?