Vintervilan är här.

 


Nu har vi gått in i vilotid och vintertid igen. Klockorna ställs tillbaka en timma. En timme till av 2020, vilket vi kanske inte vill ha om vi tyckt att detta året haft stora utmaningar.

Men vi får inte mer än vad vi klarar sägs det. Det viktiga är att vi gör det bästa av det, och framför allt var inte rädd för förändringar. Som sagt vi har gått in i vilotid och vintertid i dag. Så i dag kan vara en bra dag att reflektera lite. Över hur året varit, hur har du mått, vad har du gått igenom, vad har du klarat/ inte klarat. Ta dej sen en funderare på vad du vill ha mer/mindre av i ditt liv.

This image has an empty alt attribute; its file name is f3c701558d8d4413ae87b3022c47185a.jpg
Bild: Jessica Boehman - Bedtime Stories, Girl with kid, bear, fox.

Men min tips till dej är att redan nu sakta ner lite, ge dej mer tid för att vila, reflektera och känna inåt, lyssna på ditt hjärtas röst och din själs viskningar. För de är ditt kompass och segel mot din framtid. Vintern är perfekt att följa naturens tempo och låte det inre arbetet få tid och utrymme.

Nu är det 2 månader kvar av 2020 och lika lång tid att göra avslut, bokslut om du så vill. För att sätta nya mål, nya vägar och möjligheter har/kommer att dyka upp för dej om det är det du vill. Börja med dej själv, sedan se dej själv som en del av hela vår värld, vi är som arbetsmyror i samma stack.

Vi bygger och skapar vårt underbara samhälle tillsammans. Det tror jag är en av läxorna förändringsårets 2020 ville visa oss. ta dej nu en funderare på vad ditt syfte är och hur du kan bidra till en bättre dag.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Pil Pil räkor...

kom i kontakt med ditt kraftdjur..

Vilken ärkeängel tillhör ditt stjärntecken?