Fullmåne och månförmörkelse

 

I morgon, måndag har vi en fullmåne i tvillingarna. Och även av en månförmörkelse. Fullmåne-förmörkelser kulminerar slutet på en karmisk cykel.

Den här måndagen den 30 november har vi med en månförmörkelse, fullmåne i tvillingarna på ingång. Det är vår första månförmörkelse i detta tecken sedan 2012!


Fullmåneförmörkelser kulminerar slutet på en karmisk cykel. Du kan ofta få avslöjanden om situationer som tidigare har undgått dig. Det är oxå en tid då du måste ta några beslut om vad du vill släppa och vad du vill bygga vidare på.

Om du känner dig splittrad mellan två beslut, gör det som känns bäst. Skriv ner dina känslor och tankar så att du kan få mer tydlighet. Du kan använda denna energi för att se båda sidor av en situation så att du kan fatta ett balanserat beslut. Varje form av kommunikation kommer att vara extra potent idag, så använd dina ord klokt. Diplomati är dagens ledstjärna.


Under ljuset av den uppenbarande fullmåneförmörkelsen, är det speciellt några saker som är av större vikt nu är annars. Och som alltid vid fullmåne ska vi rensa bort sånt som inte längre funkar för oss, eller som vi är klara med.

Till exempel relationer som inte längre ger dej något samt massa "måsten" som bara tappar dej på allt din kraft och energi.

Passa på att ta en titt i ditt hem på saker som du inte längre vill ha, kolla även in din garderob. Visst det är första advent i dag, men passa på att rensa upp lite nu innan du sätter dej med avdentsmyset och njuter. Det blir dubbel glädje om du känner att du rensat bort lite.

Se även över sådant som tar din uppmärksamhet från det du verkligen vill fokusera på, allt som distraherar dej kan du eliminera nu. Även allt som dränerar dej på din energi inte minst andras förväntningar.

Så använd energi till att skapa mer balans, harmoni och goda vibrationer i ditt liv.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Pil Pil räkor...

kom i kontakt med ditt kraftdjur..

Vilken ärkeängel tillhör ditt stjärntecken?