Nig tre gånger för nymånens skära..

 

I dag har vi nymåne i skorpionen. Att nymånen är en önskemåne är inget nytt. Vid nymåne är det tid att så det vi vill ha mer av.

Skorpionens kraft är inte vad du ser med dina fysiska ögon, det är vad som ligger dolt under ytan. Energierna från Skorpionen kan vara hemlighetsfull, sexig, förförisk och känslig, men ändå aldrig subtil. Den emotionella intensiteten är djup.Så i dag en bra dag att gå ner på djupet och ta reda på vad du verkligen vill ha i ditt liv. Och kom ihåg, nymånen är en önskemåne, nu färgad av energierna från Skorpionen.

"Jag har nigit för nymånens skära. Tre ting har jag önskat mej tyst... Och om månen kan ge vad vi önska,
så niger jag tre gånger till," Strofer från Flickan under nymånen Av Bo Bergman


Skorpionen styrs av Pluto, dödsrikets härskare och Mars, krigarplaneten. Vilket gör att Skorpionen är tecknet på födelse, död och återfödelse. Dess närvaro i slutet av hösten när träden släpper sina löv påminner oss om naturens regenerativa kraft.


Efter en kall hård vintern kommer det alltid en ny vår. Och det är precis vad vi behöver nu. En påminnelse om att efter all uppoffring, svårigheter och avslut till våra gamla vägar kommer det att finnas nytt vackert rikligt liv. Man kan säga att många av oss tvingats gå in på nya vägar vilket vi vill eller inte. Men se det som att du kommer in på "rättvägen", även om förändringen varit brutal.


Vid nymåne är det tid att plantera frö för din framtid!

Nymånar är en tid att plantera frön för en ny början. Men innan du gör det, ta en stund att sörja över allt som gått dej förlorat och släppa taget. Och fokusera istället på att du skapa plats för nytt i ditt liv. Nya möjligheter, och upplevelser som tar dej till nya händelser som du inte kanske ens våga önska dej tidigare.

Du kommer att må som en prins/prinsessa så småningom. Skönhet kommer att komma till dej i överflöd. Precis som Fågel Fenix reser du dej igen.

Använd detta dygnets energi till att fånga dina önskningar, vad vill du ha mer av, vad är du bered att släppa för att få det, och nig inför nymånes skära vackra du!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Pil Pil räkor...

kom i kontakt med ditt kraftdjur..

Vilken ärkeängel tillhör ditt stjärntecken?