Hej då oktober, Välkommen November!

 

Välkommen November, årets näst sista månad är här nu.

Hej då oktober och välkommen November, som börjar med energierna från Alla helgons dag, och en potent fullmåne natten innan.

Den tredje november går Merkurius direkt igen, vilket gör att kommunikation och resor kommer att flyta på bättre inom en vecka. Så nu kan man börja både planera resor, underteckna viktiga dokument införskaffa elektronik igen.

Den nionde november står Venus och Mars i opposition till varandra. Så nu är tid att lyssna och svara med ett öppet hjärta och sinne, och ge relationsfrågor en ny chans.

Mars går direkt igen den 13 november, men stannar kvar i Vädurens tecken till den den 6 januari. Det betyder att Mars är redo att gasa på full fart framåt men kommer inte att ha en tydlig landningsbana förrän i mitten av januari. Med detta sagt, vänta inte tills dess! Klara färdiga gå!

Super nymåne och månförmörkelse på ingång.

Den 15 november har vi en super nymåne i Skorpionen. Du kommer säkert känna att det är en tid då du sporras att skapa nytt, hitta nya sätt. Det kommer bli påverka oss positivt att nå våra mål, att komma till en positiv vändning i våra liv. Vi får en tid då vi spelar i powerplay. Se till att använda den kraften nu. Även ekonomin kan komma att stimuleras, likaså sociala och politiska frågor.

21/22 November går vi in i skyttens tecken, samtidigt som Venus lämnar sin hemmabas, Vågens tecken och går in i skorpionens tecken. Faktum är att vecka 47 är laddad av mängder av planetariska skeenden som kommer ha inflyttande på oss alla. Så en bra vecka för förändringar.

Månaden slutar på en månförmörkelse i Tvillingarnas tecken. Tvillingarna är styrt av Merkurius som påverkar elektronik bland annat .Tvillingarna är arketypen för handlare, handel, köp och sälj. Vilket passande faller in på “Black Friday” 27 november och “Cyber Monday” 30 november!


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Pil Pil räkor...

kom i kontakt med ditt kraftdjur..

Vilken ärkeängel tillhör ditt stjärntecken?