Planeter i retrograd..

Vad betyder det egentligen när planeter går i retrograde? Om fler visste svaret så skulle de använda sej av fenomenet som ett verktyg att uppgradera sig själva och sin livsväg.

För det första så slänger de inte i backen och börjar gå baklänges, de går hela tiden i sin normala bana, men det ser ut som att de börjar gå bakåt. 

Under retrograde som saktar deras influenser, påverkan på oss ner, ändras, fördröjs. Och alla planeter har olika påverkan, egenskaper. 

Om du har ditt födelsediagram, kan då även se vilka planeter som stod i retrograde när du föddes. Du skapar lätt ett gratis diagram på tex astro.com Jag har 4 i mitt födelsediagram. 


sundareblogg.com
symbolen för retrograde.

Betydelsen av det är att just de här planeternas egenskaper kan vara något du behöver arbeta med, komma underfund med. Kanske en del av din läxa från tidigare liv. Som om man löser upp lager för lager av begränsningar från "the past". Det kan ta ett tag att inse sina begränsningar, det gör det för oss alla. Men meningen är att att vi ska utvecklas, bli bättre, lösa upp blockeringar, och att vi lär om, gör nytt och gör bättre val för vår framtid. 

Så att kolla upp detta i sitt födelsediagram kan ge dej en vinkning om var du kan göra personlig utveckling. 

Alla retrogrades accelererar vår utvecklande processen att att bli bättre, både att förändra vår livsväg, och på det individuella planet. Helt enkelt bli en bättre människa med förbättrad livsväg.

Vi har precis haft 6 planeter i retrograde samtidigt, vilket påverkar alla, och de flest tycker det varit så jobbig period, utan att veta varför. Inte så konstig med så mycket påverkan om att vi ska göra om-och få en chans att göra bättre.  Men klarar man det så har man kommit långt i sin personliga utveckling. Om inte, då upprepas det med kommande retrogrades. 

Som alltid vid retrogrades så är tvingas vi att sakta ner, och det är väldigt viktigt att låta det ske. För det hjälper oss att bryta gamla mönster som inte längre ger oss något. 

Gör om- gör rätt, men ta ett steg tillbaka så att du får ett annat perspektiv och observera! På så sätt kan du genomföra din personliga utvecklande process och ta dej till nästa punk i livet- det är vad retrogrades hjälper dej med- så omfamna dem. 



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Pil Pil räkor...

kom i kontakt med ditt kraftdjur..

Vilken ärkeängel tillhör ditt stjärntecken?