Pluto i Vattumannen, nytt skifte på gång.

Har du märkt av någon förändring? Den 23.03.2023 är en dag att faktiskt en historisk vändpunkt i mänskligt medvetande. Då flyttade Pluto in i Vattumannen.  Och var så säker, det kommer bli förändring, kanske den största påverkan i våra liv.


Pluto



Det är över 246 år sedan Pluto stod i just Vattumannen. Och Pluto byter tecken väldigt sällan, han har en lång bana, sist han flyttade var 2008, och då klev han in i Stenbockens tecken. Pluto kallas för "undervärldens herre", Guden Shiva, Hades, med andra ord Guden  för död och återfödelse. Han styr vårt undermedvetna. Han går på djupet, vänder på varje sten, lämnar inget osett. 

Nu har han klivit in i Vattumannens tecken, och kommer stanna här till 2044. Förutom ett flertal retrograd som sker i år, då han backar tillbaka in i Stenbocken igen, för att från 2024 stanna i Vattumannen i 20 år. Otroligt stark förändring, det är det största skiftet under vår livstid. 




Eftersom Vattumannen styr forskning och teknologi, och Pluto går till botten med ALLT, så förväntas det  stor påverkas inom just det temat , utvecklas, göra framsteg. A.I. dvs Artificiell intelligens, spås ta milakliv framåt. Vi har gjort underverk (på gott och ont) med vår teknologiska utveckling, men förvänta dej stordåd under de kommande 20 åren. 

Vattumannen är väldigt mycket om tankar, vilket kommer påverka oss att förstå, och kunna inse vilka vi är, och hur vi lever våra liv.  Mentalt, inte känslomässigt. Det är inget hjärta med i Vattumannen, utan tankekraft, vetenskap, fakta och logik. 

Övergången från sovande, sårat ego till väckt själsmedvetande är en central del i övergången från Fiskarnas till Vattumannens tidsålder. Centrum, fokus, vikten av makt, kontroll och ansvar förskjuts till oss människor. Eget ansvar, självinsikt m.m kommer stå i fokus. Vilket kan vara otroligt jobbigt, tvingar fram förändringar, men å andra sidan så betyder det utveckling. Vi tvingas bli bättre, vi pressas att utmana oss själva och våra liv. 

Så var bered för din personliga förändring, andras förändringar, och omvärldens förändringar. Se det som en möjlighet till utveckling, varken du vill eller inte. 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Pil Pil räkor...

kom i kontakt med ditt kraftdjur..

Vilken ärkeängel tillhör ditt stjärntecken?