Rätt motivation tar dej till målet...




 Vet du vad du vill men hinner inte / orkar inte /vet inte hur eller skjuter det på framtiden. Du kanske till och med tror att det är omöjligt, att andra kan men du har inte rätta förutsättningarna etc.. 
Att om bara... Om... Om... hmm... ja där har vi nog alla hamnat någon gång, men vad som skiljer de som lyckas från de som inte lyckas är bla motivationen. 

Vad motiverar dig? Vad får dig att agera att nå dit du vill komma i livet, bli det du vill? Mycket handlar om att övertyga sitt undermedvetande. 
 
Det är faktiskt så att det undermedvetna inte kan skilja på det som du visualiserar / det du målar upp i din fantasi och det som är verkligt. Det undermedvetna tror på de bilderna du målar upp, om du gör det starkt och övertygande. Det du har kraft att se i ditt inre har du oxå kraft att förvekliga. 

Se till att ett konkret mål som är positivt, det kan vara ett djärvt mål men uppnåeligt. Det bör vara utvecklande och det ska var ett mål som kommer från dig, inte någon annans mål. Det ska helst vara mätbart. Bryt ner det i kortsiktiga delmål -och se hur du redan har nått det. 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Pil Pil räkor...

kom i kontakt med ditt kraftdjur..

Vilken ärkeängel tillhör ditt stjärntecken?