Nymånen som språngbräda..

Nymånen på söndag är både intensiv och potent. Och att det händer i intensiva skorpionens tecken gör att det blir väldigt intensivt och djupgående påverkan. 




Det finns inget ytligt när det gäller Skorpionen, utan nu grävs det gamla upp.  En tid så allt går ner på djupet, ner i det undermedvetna, till det du kanske försökt gömt och glömt. Vi snackar karmiska kvalitéer här. 

Eftersom att Uranus står i opposition så kan du räkna med att det kan hända saker, och det kan komma att hända snabbt.

Den här nymånen kan föra med sig förändringar när det gäller relationer, eller att ditt liv tar en helt ny riktning. Räkna med att gamla sår, händelser som gäller bristande förtroende, gamla trauman kan dyka upp som gubben i lådan.

Men myntet har alltid två sidor, fördelen med den här kraften är att den kan bli en språngbräda mot nya möjligheter, där du suttit fast ett tag kan helt plötsligt oväntade öppningar och lösningar uppenbara sej som du inte ens kunde föreställa dej. 

Det är hög energi på gång, så om något nytt och oväntat uppenbaras för dej nu så var så säker på att det universums sätt att visa dej en ny väg, en lösning, en chans för det att ta.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Pil Pil räkor...

kom i kontakt med ditt kraftdjur..

Vilken ärkeängel tillhör ditt stjärntecken?