Skydda dina användaruppgifter..


Har du blivit hackad? Är du rädd för att bli hackad? Känner du nån som blivit hackad? Jag är säker på att du kan svara JA på minst en av frågorna. 

Det är ju helt galet hur det har blivit egentligen. Jag har allt i min mobil! Och jag har blivit av med 2 mobiler. Stressen när det händer är inte att leka med.  


Jag älskar verkligen tekniken och den enkelhet den för med sig, det underlättar mitt liv enormt, tills nån kommer åt ens konton, användarinformation etc, då är det istället sårbart. 



En grundregel är att försöka byta lösenord ofta, och inte ha samma till olika konton, eller att använda lätta koder som namn på sina husdjur och barn, det är som att bjuda in tjuven att ta vad den vill ha.


Det finns ytterligare en säkerhetsåtgärd man kan göra förutom lösenord, och det är att det finns en hårdvara man kan använda sig av, dvs en data diodes som bygger på att man inte kan ta sej in i dina enheter. Så se till att förebygga så mycket du kan, för du ska veta att det är personer som är specialiserade på att komma åt våra konton. Gör det så svårt du kan för dem! 



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Pil Pil räkor...

kom i kontakt med ditt kraftdjur..

Vilken ärkeängel tillhör ditt stjärntecken?