Yin yoga work shop i sommar!

Är du intresserad av att lära dej mer om Yin yoga, skapa en hälsosammare kropp, ökat medvetande och öppna upp din livsenergi? Ja då har du nu möjligheten att boka in dej på en personlig work shop / retreat i Barcelona under juli/August/september 2022. Just det, du läste rätt, bara en person åt gången! 






Det blir en vecka fylld med yin yoga, meditation och du får hjälp med att modifiera passande rörelser för dej och din kropp. 

Du får lära dej Yin yoga, och rörelser samt vad är Yin yoga, och vad är dess fördelar. Yin yoga hjälper oss lösa upp blockeringar, få igång vår energi (Qi) och skapa ett hälsosammare dagligt liv.


 Vi går igenom och tar hänsyn till ”den inre klocka”, dvs säga hur och när är bäst för oss på dygnet att träna, äta, vila etc. och hur vi påverkas av den, samt hur vi kan få ut det bästa genom att ta hänsyn till den. 


Vi kommer berörda akupressur punkter som är är kopplade till Yin Yoga, och vad Yin Yoga gör för vår hälsa. Vi kommer lära oss hur man använder Guasha verktyget. 


Det blir chakra meditation varje morgon. Yin yoga pass och  power walks. 

Work shop varje dag, samt själsligare guidad meditation som går på djupet, där vi jobbar med vår självkänsla, självkärlek och självläkande ur ett både kroppsligt, mentalt och själsligt  perspektiv.


En guidad tur i vackra Barcelona och en del fri tid att ta sej runt och njuta av allt vad Barcelona har att erbjuda. 


Det här är ett unikt erbjudande för en person i taget, så under veckan är det fullt fokus på dej. Logi i privat rum och frukost ingår. 


Vill man ha med en vän så är det del i dubbelrum. 




Tider som är tillgängliga:


lördag 30 april-lördag 7 maj.

lördag 16 juli - lördag 23 jul

lördag 23 juli - lördag 28 juli


lördag 28 juli - lördag 6 augusti


lördag 28 juli  - lördag 6 augusti


lördag 6 augusti - lördag 13 augusti


lördag 27 augusti - lördag 3 september. 


Det kan bli några fler tider under september, men inga datum är klara. har du önskemål om andra tider är det bara att du hör av dej. 


Gå in på HelaDu och kontakta mej, eller hör av dej här på bloggen för mer info. 

En del av mina guidade meditationer hittar du på Youtube

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Pil Pil räkor...

kom i kontakt med ditt kraftdjur..

Vilken ärkeängel tillhör ditt stjärntecken?