Förändring...




Vi har precis gått in i grisen år, som är en riktig lyckobringare. Men vi ha även en annan stor förändring på gång, och du känner förmodligen redan av den energiförändringen. 


Det är planeten Uranus, som är på väg att byta tecken, och det bidrar med en stor förändring. Visst låter det kanske dramatiskt, men det kommer röra om en del i grytan, och nya möjligheter uppenbaras.


Uranus är planeten som bland annat står för frihet, revolution och radikala förändringar.  Och syftar är att faktiskt skaka om dig och ta dig ur din förnöjsamheten och utvecklas. En 2.0 uppdatering om man så vill. 

Det är en stark energipåverkan som ofta för med sig livsförändringar redan på dagen som den byter tecken. 

Uranus byter tecken ungefär vart åttonde år, och gör så igen den 6 mars 2019. 

Uranus har befunnit sig i Vädurens tecken sedan 11 mars 2011. Den byter tecken ungefär vart åttonde år. Nu har den nått sin kulmen, och det är  sista månaden i vårdaren på en åtta års period. 

NU är det upp till bevis att vi ska ha klarat läxan den har fört med sig. Och det är att våga följa våra drömmar, ha frihet att förverkliga oss, våga bryta mönster. 

Så denna sista månad ska du investera allt i dig själv, dina drömmar, din vision, skapa en fantastik framtidsbild Njut av energien som hjälper dig med just detta.

 Vi har även påbörjat en ny 7-årscykel, så allt hänger ihop, allt pekar på samma sak, utveckling, ta höjd och framfart. Det finns en universell plan för oss alla. 


Bild:pinterest

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Pil Pil räkor...

kom i kontakt med ditt kraftdjur..

Vilken ärkeängel tillhör ditt stjärntecken?