Förändringen vi väntat på..

 


Nu kan vi förvänta oss en påverkan som lättar upp lite för oss alla. Jupiter planeten som anses vara planeten ger oss lycka och optimism, positivt flow, utveckling och expansion går nu direkt igen efter att ha varit i retrograd sedan 14 maj.


Jupiter är den allsmäktige guden Zeus inom Grekisk mytologi, och Guru inom Hinduismens Gudar, han är läraren och fadern och förknippas med lycka.


Planetariska retrograder har alltid sina utmaningar och påverkan, och sedan 14 Maj har vi blivit tvungna att försöka stanna upp och se allt från ett större perspektiv. Vår utmaning har i första hand utmanat att bygga en solid grund för dina högsta mål och närma dig dina drömmar med nödvändig arbetsetik, så denna retrograd kan få oss att göra några ändringar av hur vi väljer att åstadkomma saker, och hur vi vill ha det framåt.


Det känns som att vi har blivit vingklippta och hindrade från att lyfta på många sätt just under detta år fullt av tester, utmanade att behålla vår tro och vår inre sanningen vid liv har varit mer än utmanande, eftersom att Jupiter befinner sig i den tecken som utmanar honom mest och gör honom svagast, nämligen Stenbocken.


Men i dag, 12 september kommer det välbehövliga skifte som vi väntat på. Nu kan vi börja se framåt igen med en förnyad optimism och hopp om på bättre tider.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Pil Pil räkor...

kom i kontakt med ditt kraftdjur..

Vilken ärkeängel tillhör ditt stjärntecken?