Vem vågar ta fighten?

 

Här ska du få tadel av 4 stjärntecknen som har mest fallenhet för konfrontation av zodiakens tecken 12. Och eftersom allt handlar om balans så finns även deras motpol, de som inte har någon fallenhet allts för att gå in i konfrontation.

Här ser du listan över de fyra stjärntecknen som har mest fallenhet för konfrontation. Och även ditt tecken inte finns med betyder det inte att du inte är konfronterande. Det kommer alltid att finnas undantag från detta eftersom vi alla består av mer än bara tecknet som din sol befinner sig i. Många fler planeter styr och ger dej energier än ditt soltecken. Det är viktigt att förstå och komma ihåg.

De 4 stjärntecknen som älskar konfrontation är:


Lejonet.

Lejon vill alltid veta var han eller hon står och det innebär att konfrontera andra är något de aldrig är rädda för att göra. Det som tillhör detta tecken är mycket utåtriktade och de har inte svårt att tala för sig själva. De kommer aldrig att backa. De pressar på tills de får de svar de vill ha.

Oxen
Oxen kan ibland ta mycket skit men när de behöver ta reda på vad som händer kommer de att göra exakt det. De lämnar inget viktigt åt slumpen, och har en aldrig sinande kraft att nå dit de vill. Om du på någon sätt sagt något felaktigt gällande dem, var så säker på att du kommer bli uppringd.

Väduren
Väduren är ett tecken som inte på något sätt visar öppet att de faktiskt gillar konfrontationer. Men det är just det de gör. Väduren vill ha kontroll och när de ringer upp och konfronterar människor har de total kontroll. Visst, de är kanske inte alltid de enklaste personerna att komma överens med, men de talar öppet från hjärtat vad de tycker.

Tvillingarna
Tvillingarna håller inte mycket tillbaka. Om något händer kommer Tvillingarna vara rädda för att se till att säga sanningens ord. Du kan inte ljuga för dem eller försöka att styra dem,. Ingenting hindrar en tvilling att säga sin sanning, oavsett om det sårar dina känslor eller inte.

Som motpol till de stjärntecken som har mest fallenhet för konfrontation finns 3 tecken som verkligen avskyr att behöva konfrontera något. Det vill ha frid och ro. De skulle hellre lösa saker utan att behöva skapa ilska eller bli tvingade att säga vad de känner. Även om du inte alltid upplever att dessa tecken funkar på det här sättet, så är det just det de gör.

3 tecken som inte kan hantera konfrontation


Kräftan
Kräftan är verkligen inte en person som gillar konfrontationer överlag. De som tillhör detta tecken bär ofta sina hjärtan utanpå. Och när de känner sig upprörda eller sårade, kryper de in i sitt skal. De vet inte hur man släpper in andra människor ordentligt och eftersom de såras lätt så tenderar de att undvika att behöva vara i situationer där konfrontation är närvarande.

Vattumannen
Visst, det här tecknet älskar att stå upp när det inte finns någon i närheten eller när de kan skydda sig själva, men annars är de ganska tysta av sej då de hamnar i situationer som kan lade till osämja. De kan oftast inte dela med sej av sina känslor och låter inte andra se dem som de är. För det mesta gillar de att skydda sig oavsett vad det kan betyda.

Vågen
Detta tecken är också ett som vill att människor ska vara överens. De ser saker som de är, och de försöker också att släppa in andra människor. Låter dem komma tillräckligt nära för att se hur de ser på saker och ting. Men de vill hellre bara borsta över de grova fläckarna än att faktiskt prata ut dem.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Pil Pil räkor...

kom i kontakt med ditt kraftdjur..

Vilken ärkeängel tillhör ditt stjärntecken?