Simmer pot- för väldoft-och så mycket mer.

Att göra en Simmer pot, som ger ditt hem en väldoft och höstig känsla kan vara perfekt att göra nu då vi går in i Höstdagjämningen. 

En simmer pot är som ett potpurri kan man säga, fast i kokande form. Man kan även göra en simmer pot med ett syfte. Syftet kan vara att rensa bort dåliga energier, att bli av med något som inte längre fungerar, eller att önska sej mer av något.

En enkel simmer pot för att dra till sej överflöd är en bra start. Allt du behöver är skal från en apelsin, några kanelstavar, et par teskedar av kryddnejlika. En gryta med vatten. Du slänger helt enkelt i alla ingredienserna och så får den stå på spisen och puttra, länge! Doften sprids i hela ditt hem och ger välbehag, det har en renande energi.




Ytterligare ett tips är att ta torkade lagerblad, och skriva ner på dem vad du önskar mer av, till exempel pengar och överflöd.

Man kan öven göra tvärtom, att skriva ner det man vill bli av med. Viktigt att du håller di intention klar med ditt syfte. Vad du önskar eller vill rensa bort. 



Du kan i princip lägga i vad du vill i din simmer pot, allt som har stark kryddig, aromatisk doft passar fint. Perfekt att göra inför glögg -partyt, eller julhelgen. Doft är ett starkt sinne som försätter oss i rätt känsla, använd den.Enkelt och effektivt.

Lycka till

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Pil Pil räkor...

kom i kontakt med ditt kraftdjur..

Vilken ärkeängel tillhör ditt stjärntecken?