Alla hjärtans dag -Valentine

 I dag har vi alla hjärtans dag. En dag som för många handlar om kärlek, och vad vi ger / får av andra.

Men det är oxå en dag som du kan passa på att fokusera lite på dej, och vad du önskar, hur du vill ha din framtid. Så här kommer en liten ritual som är perfekt att göra i dag.



Så börja med att plocka fram papper och penna. Fundera ut vad din intention är. Det kan vara allt som är viktigt för dej att attrahera, få mer av. Kärlek, framgång, hälsa, utbildning, självförtroende etc. När du har din intention klar, är det bara att börja.  och skriv ner följande:


"Jag planterar detta frö av _______________ som jag tänker hjälpa till att ge näring till och växa till _______________. Jag ber den gudomliga kraften om hjälp  att ta de nödvändiga stegen och se till att allt utförs med mitt högsta goda i åtanke.”

Tänd ett ljus och ställ det bredvid en liten skål med rent vatten. Vik pappersbiten och håll den nära ditt hjärta medan du mediterar över, känner in din avsikt.

När du känner att din avsikt har absorberats i papperet, släpp den i vattnet.

Gå nu ut och plantera papperet i jorden, täck med jord och vattna "ditt frö" har du inte tillgång till trädgård, balkong etc, kan du göra detta inomhus i en kruka med jord. 

Släpp alla dina bekymmer om hur ditt frö kommer att växa och ge ett ögonblick av uppskattning och tack till universum.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Pil Pil räkor...

kom i kontakt med ditt kraftdjur..

Vilken ärkeängel tillhör ditt stjärntecken?