Intensiva energier -så hanterar du det.

Känner du av effekterna av den intensiva super ny-måne som vi hade i tisdags 21 februari? Den påverkar på djupet, själsligt, i vår intuition. Kanske känner du av oro, irritation, både inom dej själv, men även från vår omvärld. 

Bästa sättet att hantera det på är att känna av, hur det känns, och bli medveten om dina känslor, acceptera, och bli medveten om vad du skickar ut till andra. 




Vi har även många andra planeter som påverkar oss alla starkt just nu, och även det på ett själsligt plan. När solen passerar Fiskarna (vatten/eter), och månen, Venus, Jupiter och Chiron samlas i Väduren (eld), det är dags att lita på din magkänsla mer än någonsin tidigare. Så ta dej tid att "känna av" vad din magkänsla/själ/intuition försöker visa dej. Våga agera utifrån din magkänsla, men du måste även ta ansvar för vad du skickar ut till andra. 

Hitta ett sätt att få utlopp för dina känslor -genom din kropp! Power walk, yoga, gym, dans ett vad som passar dej. Rensa upp, aktivera kroppen, och din själs röst kommer uppfattas tydligare för dej. På så sätt hittar du riktningen som passar dej.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Pil Pil räkor...

kom i kontakt med ditt kraftdjur..

Vilken ärkeängel tillhör ditt stjärntecken?