Välj grönt, gröna företag…



Hur miljömedveten är du? Väljer du alltid grönt, om du kan?


Ja den frågan vill nog många svara JA på, vissa tror jag gör det, och har den medvetenheten. Faktum är att jag tror de  flesta av oss gör det när det är enkelt att tillhandahålla.När det finns framför näsan på oss och att det är enkelt och snabbt att göra det valet. Sedan har vi ett fåtal som inte ens tänker tanken utan väljer första bästa.


Men grejen är att det gör skillnad. 


Vi tycker oftast att vi inte har tid eller ork att tänka in i minsta detalj på allt, för det blir ytterligare ”ett måste” att få in i en redan sprängfylld dagsagenda”, men genom att välja företag som har ett miljötänk, och strävar att göra energieffektiva val  samt väljer produkter, material, inköp som är bra för miljön, så har vi vunnit mycket. Inte bara tid utan även gott samvete för vi gör miljösmarta val. 




Det är den kunskapen vi behöver,  att de ska råda oss på bästa sätt. För i slutändan handlar det om vår hälsa. Mår inte naturen bra, så mår vi inte bra. En enkel ekvation som är lätt att få ordning på om vi gör vår del av rätt val, för det handlar alltid om val.



Bilder: Googel

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Pil Pil räkor...

kom i kontakt med ditt kraftdjur..

Vilken ärkeängel tillhör ditt stjärntecken?