Total månförmörkelse 16 maj 2022

Månförmörkelse i skorpionen/oxen opposition, händer bra vart 19 år ungefär. Då hamnar fokus och påverkan på våra tillgångar, resurser, pengar, och förtroende frågor. Oanade tillgångar kan bli synliga, eller att något tar en helt annan väg. 



På måndag 16 maj så har vi en total månförmörkelse i Europa, I Sverige kommer den dock ses som en partiell månförmörkelse. Som alltid vid månförmörkelser så handlar det att byta perspektiv, saker och ting  kan helt plötsligt ta oanade vägar. Saker som varit dolda kommer upp till ytan, nya avslöjanden, nya möjligheter, stärkande och upplyftande. Men oxå helt klart chockerande i vissa fall. 

Så förvänta dej förändring, förvandling nya möjligheter och nya dörrar som öppnas. Använd kraften till din fördel. Sanningen kommer kommer fram. Har du något att dölja? Ja då kanske det finns själ till oro. Men för den som vill att sanningen ska komma fram är det en bra tid. Se det som en isbrytare mot det du vill ha förändring till. Affirmera, visualisera och var uppmärksam. Koppla upp dej mot universums kraft. Men framför allt sitt still i båten, ha tillit och låt det ske. 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Pil Pil räkor...

kom i kontakt med ditt kraftdjur..

Vilken ärkeängel tillhör ditt stjärntecken?