Träna upp dina energier.


Alla är mottagliga för att ta emot, och ge energier. Du kan själv lätt träna upp dej för att få bra, helande, stärkande energi. Här kommer ett enkelt tips på hur man kan göra. 

Att ladda sej med ren helande energi kan alla göra. Det handlar egentligen bara om att skanna av sej själv och vara uppmärksam på hur man mår.  

Så börja med att känna efter, hur mår du just nu?  För du ska alltid börja med dej själv. Är det tungt, du känner dej trött, kanske rent av utmattad, var då uppmärksam på den känslan. Och se till att åtgärda energi balansen, så att då börjar må bättre.

Böra sedan med att försök att hitta lugnet inom dej. Gör gärna en avslappnande meditation eller lugnande andningsöppningar först. Eller vila helt enkelt en stund, gärna i naturen, trädgården om du har möjlighet till det. Du bör känna dej någorlunda lugn och avslappnad när du börjar att ladda ner energi.

Photo by Madhu Shesharam on Unsplash

När du är det börjar du att visualisera en ljuspelare som strålar ner på dej, och fyller dej med ljus från topp till tå. Känn hur ljuset fyller dej till bredden. Gör detta så ofta du behöver. 

Svårare än så behöver det inte vara. Och så klart, se till att vila, vila, vila. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Pil Pil räkor...

kom i kontakt med ditt kraftdjur..

Vilken ärkeängel tillhör ditt stjärntecken?