8 steg mot överflöd..


Nu när vi står inför det första året av en ny tioårsperiod kan det vara bra att fokusera lite på sina mål igen. Vad har du för förväntningar på detta året, 2020? Vart ser du dej själv om 3 år? 5 år? och hur avslutas detta decenniet om 10 år? 



(bild lånad från Google) Vad är överflöd för dej? Pengar, kärlek, hälsa, äventyr, utbildning, det är vikigt att du är tydlig!
För att skapa din verklighet och verkligen få det du vill kan du testa att göra enligt följande:

1.  Skriv en lista eller gör en visionstavla /moodboard över vad det är du vill ska ske, vad du vill attrahera och dra till dej.  Hur du gör ser du tips på längs ner. 

2.  Passa på att tacka för gåvan. Du ska känna dej som du redan har det. 

3.  Gör rent i din plånbok så den är snygg å prydlig. Inga gamla kvitton och annat skräp, använd gärna en röd plånbok.

4.  Ge dej själv en tacksamhetsminut varje morgon då du känner tacksamhet för allt du har. Fyll dej själv med den känslan i hela ditt hjärta, kan även vara bra att göra på kvällen, att räkan upp minst 3 bra saker som hänt under dagen som du känner tacksamhet för.  

5. Skicka kärleksfulla tankar  till allt å alla under dagen, speciellt till dem å de platser som känns negativa.

6.  Städa/rensa/sälj/ ge bort ditt överflöd å låt det glädja någon annan. Känn glädje när du gör detta, förställ dej hur någon annan blir glad över de saker som du inte längre vill ha. Genom att göra detta förbereder du dej på det nya, och ger plats för det.

7.  Tacka alltid universum för varje betalning du gör (att du har pengar att kunna betala med) Säg: Tack, för pengarna! Tack, tack, tack mer tack!

8. Varje gång du har en negativ tanke eller känsla, så vänd din känsla till något positivt, något du tycker om. Det handlar om att bryta en negativ tanke och byta ut den mot en positiv. Om det inte funkar så börja då med att bryta tanken genom att börja fundera på vilket var din första adress, din andra osv. På så sätt trycker du undan edet negativa och skapar en mer balanserad känsla.  Du kan även addera positiva affirmationer som du skapar själv. Gör den enkla, typ; Allt är okay! Jag behöver inte veta allt nu! Jag vet vad jag ska göra och gör det när det är dax! Jag får alltid vad jag behöver, när jag behöver det och på ett sätt jag behöver det.

Bild lånad från Google. 




Visionstavla - Moodboard.

Ibland kan det vara svårt att ha fokus och vi behöver pålimma oss om vad som är målet. Det kan man göra genom att skapa en visionstavla/moodboard.
En tavla /bild över hur du önskar/vill att ditt liv skall se ut.
Du skapar den själv genom att skriva, klippa ur/rita/måla och sätta upp bilder och text ur tidningar, reklamblad, foton, allt som stämmer in med din känsla över det du vill skapa i livet. Viktigt att du "känner" för det du klipper ur och klistrar/målar in.

Förbered arbetet innan så att du får bästa resultat. Det är en fördel om du är utvilad och känner inspiration. Avsätt tid och se till att du får vara ostörd. Stäng av telefoner, njut av processen.

1. Införskaffa papper och pennor i fina färger, klister, tavelram/akvarellpapper, du skapar på ditt sätt det finns inga regler eller måsten, det viktiga är att du får fram din bild, så du kan titta på den. Samla på dej tidningar, foton, skriv ut från internet ets så att du har inspirationsbilder att använda till att klippa  och klistra in det du vill attrahera.

2. Se till att du har ordentligt med tid, kläm inte in det mellan matlagning och läxläsning. ge dej all den tid tid du vill, för när kreativiteten kommer igång är det kul och det är viktigt att inte stoppa den processen. Förbered för en mysig stund, tänd ljus, sätt på musik du gillar, tänk rökelse eller doftljus, ha något gott att dricka. 

3. När du känner att du skapat förutsättningar för dig själv att öppna upp din kreativitet och skaparlust, sätt dig ner med materialet och börja med att kanske  skriva ner vilka drömmar du vill fokusera på en eller flera.

4. Leta efter bilder som stämmer överens med de mål du vill uppnå. Du bestämmer helt själv var du letar efter. Klipp, riv, skriv, klistra skissa, rita, måla.
 För att skapa det du vill, behöver du fokusera på att budskapet i bilderna/texten ger dig omedelbar känsla av att redan ha det.
T.ex. om du vill ha en bättre ekonomi, bry dig inte om hur det skall lösas utan skapa bara målbilden, genom att exempelvis rita en egen check på ett papper med en summa som du vill ha. Föreställ dig redan leva det livet i överflöd.

Kom ihåg att "känslan" du har inför dina bilder är så viktig.
Om du känner att det inte går att uppnå, så kommer du inte heller uppnå det. tvivel är i vägen för att måltiden ska förverkligas så tänk inte, bara skapa. Titta sen på visionen du skapat och känna att du redan har den! För det har du, den är precis framför dej! och var säker på att det redan har manifesterats. Överlåt till universum om hur det kommer ske. Se det som att du söker en parkeringsplats på en överfull parkering, och precis när du kör in så lämnar en bil platsen till dej. Så enkelt fungerar universums kraft, om du bara TROR att du får en parkeringsplast, så får du det! Detta funkar på allt, inte bara parkeringsplatser. 

5. När du samlat bilder och annat du vill ha på din drömtavla är det bara att börja klistra fast dem på tavlan.
Ett annat tips är att ha en Whiteboard eller svarta tavla, så att man kan ändra  allteftersom målen och önskningar ändras.

Det finns inga rätt eller fel, det är din drömtavla och dina drömmar och målbilder som skall finnas på tavlan. Du kan också skriva inspirerande affirmationer som stämmer överens med det du vill. 

6. När du är klar är det bra att sätta upp din drömtavla på den plats som passar dig, kanske en ostörd plats som du ser flera gånger dagligen, t.ex. i sovrummet så att du ser tavlan när du vaknar och innan du somnar.

Meditera gärna över din tavla dagligen.

7. Det behöver inte vara en tavla, du kanske vill ta ett litet fickalbum att lägga in dina bilder i eller ett mindre college block som du kan bära med dig i väskan/portföljen varje dag.

Se sedan över din visionbild/kalender/album varje halvår och uppdatera den så den alltid känns aktuell. 
Om du känner för att ta bort eller lägga till något så skall du göra det.
En drömtavla är alltid under utveckling. 

8. Var noga med att vara tydlig med det du vill och att dina önskningar gäller för dig själv, du kan inte skapa en annan människas liv, men ditt skapar du just i detta nu med tanke och känsla. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Pil Pil räkor...

kom i kontakt med ditt kraftdjur..

Vilken ärkeängel tillhör ditt stjärntecken?