Vad gör man när tiderna är tuffa?

En av mina förebilder är Kaypacha som är evolutions astrolog, han har mycket klokskap när det gäller att tolka situationer, vad som påverkar oss utifrån astrologi. 

Ni kan själva titta på hans senaste veckorapport, 11 mars 2020.  




Han beskriver de kriser som vi står inför just nu, att fullmånen vi hade i Jungfrun har en påverkan på oss alla, när Jungfrun är inblandad så finns det ofta kriser som ska helas, läkas, då det är tecknet för hälsa och helande. Och kurserna har väl ingen missat, först så klart Corona viruser som skrämmer hela värdens befolkning just nu, krisen på Wall street, och oljekrisen. För att inte nämna klimatet.

Kaypacha säger att hela 2020 kommer den ena krisen efter den andra att komma in, han liknar det vid vågor. Vågor som kommer in över en strand, som sedan backar tillbaka och tar med sig lite sand, ändrar formationer i sanden för att sedan kommer en  ny våg in över land och skapar ännu ett nytt mönster. Det vi måste inse att så är livet! Livet ger, livet tar, livet förändras. 

Det här kan man säga är en spark i rumpan på oss alla att faktiskt reflektera över vad vi har, att livet i sig är en gåva, och det är dax att börja prioritera om vad som är viktigt för oss, och kanske ändra bana, i alla fall bli medvetna om vart vi är på väg och vad som verkligen betyder något. 
Så börja med att tänkt till och reflektera. Hur tacksam är du för det du har?

  1. Vid är viktigast för dej?
  2. Vad är det som du skattar mest värdefullt i ditt liv?
  3. Inse att vi kan inte kontrollera liv/död. Döden är grunden till vår rädsla, så därför lever vi i skuggan av döden nu, men sanningen är att det gör vi alltid. Liv och död går hand i hand, den ena kan inte finnas utan den andra. Så det är därför så viktigt att just nu nu tänka till på vad du värdesätter med livet, för just nu har du det. Ingen av oss vet någonting om morgondagen, oavsett Corona virus.


Nu är en tid då vi uppmanas att ta hand om oss själva, att se till att stärka immunförsvar, leva hälsosamt, vila, ladda batterierna, vårda gåvan vi fått, livet! När vi tar hand om oss själva tar vi oxå ett kollektivt ansvar. Och dags att ta reda på hur vi känner oss sårade så att vi vet vad vi måste hela igen. 




Här är Kaypachas ord för denna veckan:

Veckans mantra:

”Jag kommer för evigt att vara sårbar,
för de  krafter som är utanför min kontroll,
De påminner mig om meningen med livet,
Innan det är dags att gå vidare”

Jag måste säga att all denna rädsla som florerar för människor utan kontakt med sin egen kraft, sin andlighet och det undermedvetande  representerar den tid vi lever i just nu. 

Astrologi påminner oss om att inget händer utan en  anledning, utan det är  bara livet (omedvetna andliga krafter) som lär oss nya läxor om verklighetens natur och själens natur. 

I tider som dessa måste vi spänna musklerna, strama upp och se sanningen i vitögat så vi agerar mer sanningsenligt än någonsin tidigare. Viktigt att inte  inte stega tillbaka,  minimera sig själv och sin styrka och "hoppas" att kunna komma undan smärta och lidande. Kärlek, kärlek och mer kärlek till de som lider, de som förlorar och har sorg  när vi läker den ”sårade krigaren” inom oss.

Detta är i sådana tider vi förbli starka genom att visa oss  medkännande och kärleksfulla, att våga visa vår svaghet istället för att hävda sig, utan dela med oss av det vi känner, rädslor, och smärta till de som står oss nära. Vi kan göra det, och vi kommer att göra det ..... tillsammans, inte ensamma. Att nå ut, omfamna vår sanning och sanningen att kärlek är den starkaste kraften i universum är vad som kommer att bota detta virus och alla andra sjukdomar som drabbar mänskligheten. Låt oss bli riktiga, arbeta tillsammans, älska tillsammans och läka tillsammans.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Pil Pil räkor...

kom i kontakt med ditt kraftdjur..

Vilken ärkeängel tillhör ditt stjärntecken?