En perfekt tid att plantera dina drömmar..

Nu har vi nått en magisk punkt då dag och natt är lik långa, moder jord vaknar till liv. Nämligen vårdagjämningen är här med all sin magiska kraft och pånyttfödelse energi.



Vi går in i vädurens tecken i dag, och därmed så är det även ett astrologiskt nytt år i dag! 

Väduren som är det första tecknet i zodiaken kommer med en riktigt boost av mod, stark vilka och har ett barns styrka att utvecklas framåt. Det är tillgångar och energier som passar oss perfekt nu i dessa Corona tider då många av oss kanske är rädda, stagnerade och har stor oro inför framtiden. 

Det är planeten Mars som styr Väduren, mer känd som krigarplaneten, med vars fokus är att gå mot sina mål och komma igen vad som än försöker stoppa upp hans framfart. 
En stark vitalitet och handlingskraft är alltså den energi som råder, och sam vanligt påverkar den oss alla oavsett när du är född på året. 

Rent astrologiskt så har vi tuffa energier eftersom planeten Mars står just nu i Stenbockens tecken, och där befinner sig även Pluto, Jupiter och Saturnus, riktigt tuffa energier.  

Den här gruppens energier är minst sagt jobbiga och egentligen något som man redan i höstas började darrade inför med tanke på  hur saker och ting skulle bli i början av 2020 och ett bra tag framåt.
Det ju där vi befinner oss nu, i en värld som skakats på djupet av kriser, hälsa, död och hot om ekonomisk bankrutt för många. 

MEN myntet har alltid två sidor. Det fina med det är att det även ger oss en energi och drivkraft som gör att vi kommer driva fram en förändring som är till det bättre för oss.  
Det leder till en förnyelse, föryngring, tillväxt, nyskapande och nydanande vägar mot en bättre framtid, vi ska bara igenom först. 

Så låt oss nu med Vädurens energi, ta ett djupt andetag, ta in kraften och skrida framåt med nya starka sunda drömmar om de liv vi egentligen vill leva, och hur vi har mer solidaritet med våra medmänniskor, djur, tur och moder jord!


Med andra ord har vi nu den perfekta  tiden att plantera din drömmar. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Pil Pil räkor...

kom i kontakt med ditt kraftdjur..

Vilken ärkeängel tillhör ditt stjärntecken?