Luften vi andas...

Man kan göra mycket för att skapa sig en hälsosammare livsstil, framför allt med kost och träning, men även att se över sin miljö.



Luften vi andas kanske inte är så lätt att påverka många gånger, men det kommer hela tiden ny teknik som förbättrar vår levnadsstandard. Ett exempel på det är ”Airshowers” 

Det är ett ventilationssystem skulle man kunna säga, som kanske i första hand är tänk att långsiktigt förbättra energikostnaderna. Men som även förbättrar luften men strålande resultat. 

Man har sett att det påverkar astma på ett fantastiskt sätt, samt minskar eller kanske helt kan kontrollera luftburen smitta. Jag kan bara säga, Bravo! Sånt här behöver vi mer av. Allt som främjar hälsan, och istället för att göra människor sjuka, gör oss friska! Mer av det här behövs på arbetsplatser, i stora offentliga miljöer och varför inte hemma. Vi får hoppas att man kan ta fram prisvärda alternativ för hemmen.

Sen kan man ju önska att man kunde rena allt vår luft, både ute och inne så att vi inte skulle behöva massa tekniska prylar för att förbättra det vi förstört. Men, men, det är ändå framsteg. 
Så kolla upp det, och se till att din arbetsplats inför detta, tänk vad pengar vi skulle spara om vi blev friska istället för att behöva massa medikament, och på köpet få sänkta energikostnader. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Pil Pil räkor...

kom i kontakt med ditt kraftdjur..

Vilken ärkeängel tillhör ditt stjärntecken?