Träningsresa till Costa Tropical...

I April 2018 bär det av på träningsresa! Så himla kul det ska bli!
Lördagen den 14 April 2018 drar vi igång den första retreatveckan i Spanien . Platsen är underbar och magisk vacker, Costa Tropical. 

Det blir en hel vecka som är njutningsfull, inspirerande, balanserande och fyller dig till bredden med härliga energier. 

Kalla det en energi kick, en självboost och ett sätt att verkligen komma igång med träningen, nu har du chansen att få personlig hjälp, som du sedan kan ta med dig hem, coachingen kan även fortsätta vid hemkomst, för den som vill. Oavsett om du vill kicka igång dig eller behöver avkoppling i ny underbar miljö, så är du välkommen. 


Nina Corney PT, Stockholm
Vi har har med oss PT, Nina Corney som har lång erfarenhet av löpning, men jobbar även som PT på Sats i Stockholm, kan alla typer av träning som skräddarsys till var och en. Hon håller i löpning efter den milslånga strandpromenaden, eller tuff backträning i bergsmassivet Sierra Nivada. 

Platsen är perfekt för långa power walks och vandringar i bergen. Finns intresse så kan man även hänga med på stavgång med mig.


Man väljer  väljer själv vart du lägger din nivå och vilka pass du vill delta på. Träningen kan bli anpassad för det just du klarar av, och oavsett viken form du befinner dej så finns massor för dig. Ewa Winberg,  grundaren av Bed & Yoga i Barcelona.


Vi har även med oss kundalinayoga läraren Ewa Winberg, som bedriver Bed & Yoga i Barcelona. Hon kommer starta dagarna åt oss med hennes favoriter då det gäller  energidrycker & yogitea, och guidar oss genom eh härlig uppvakningsyoga på vår privata terrass med pool och barbequeyta. Ewa kommer även ta oss med på meditation i solnedgången vid havet. 


Man väljer själv vart man vill lägger sin nivå och vilka pass du vill delta på. Träningen kan bli anpassad för det just du klarar av, och oavsett viken form du befinner dej så finns massor för dig. 


Det kommer finnas tid för att skapa balans, att bli inspirerad, att kunna njuta av både träning, vila, relaxa och uppleva någonting nytt. Varför inte avsluta dagen med att sippa på ett glas vin under en palm medan du intar solnedgången över havet.


Sedan har vi många fler överraskningar som vi uppdaterar med senare..

Är du nyfiken? Känner du att precis det här är du värd? Kika då in på "EgoTrippen"

Kommentarer

Populära inlägg