Veckans energier..

På måndag 9  mars har vi fullmåne i jungfrun, och den energin som då bildas kan man liknas med att hela värden sätts under ett mikroskop och dissekeras in i minsta lilla detalj.  Allt kommer granskas, ses och upptäckas under kommande fullmåne. Men det är inget du behöver vara rädd för, tvärtom det är energier som hjälper oss att verkligen hålla fokus på det som är viktigt för oss. 

Det hjälper oss att se över hur vi mår, vad är det vi inte mår bra av, är det något vi kan förändra och göra bättre. Det är en perfekt tid att faktiskt försöka se allt i ett klarare ljus, så att vi kan förstå problemen, eller känslor som vi inte längre vill ha eller som påverkar oss negativt.  


Samtidigt har vi Merkurius som börjar gå direkt samma dag, alltså den 9 mars, så det är bra att använda sig av Merkurius energi att dra i handbromsen och göra om och göra rätt. Se de här två energierna verkar riktigt bra tillsammans, om du vill se sanningen så klart. Försöker du sopa saker och ting under mattan för att du inte vill se verkligheten så är det en tuff tid. Se det som att nu har du hela universums kraft bakom dej att skapa en sann verklighet, att inte leva på en lögn eller sånt som inte längre funderar i ditt liv. 
Gör om och gör rätt, och på så sätt ger du dej själv en fin chans till ett mer njutbart liv.

Merkurius går även i dag, 4 mars in i snabbtänkande Vattumannens tecken, och stanna där till magiska dagen 9 mars. Även detta en energi som stärker oss att se sanningen i vitögat och göra något åt saken, men även hittar alternativa lösningar, lösningars vi kanske inte sett tidigare. 

Och allt detta sker i drömska fiskarnas tecken. Så var uppmärksam på dina känslor, dina drömmar och använd kraften att skapa dej en sann härlig hälsosam och kärleksfull framtid. 

Fullmåne betyder alltid att man ska resa bort.Så börja redan nu att tänka, planera, skriv ner en lista på allt som du vill städa bort från ditt liv, och så bränner du den på måndan den 9 Mars. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Pil Pil räkor...

kom i kontakt med ditt kraftdjur..

Vilken ärkeängel tillhör ditt stjärntecken?